IMG_8143 crop

De SmartApp

SmartGoals biedt iedereen een gratis te downloaden app voor zowel IOS als Android. Deze app heeft drie hoofdfuncties:

Basic controls

De app beschikt over dezelfde functies als de SmartRemote, maar heeft ook extra functies zoals een tijdsdruk, vertraging en het aantal levens waardoor je spelers extra worden uitgedaagd! 

Iphone 6 nieuwe app controls

Scorebord

Houdt de scores van spelers bij tijdens bijvoorbeeld een positiespel met de scorebordfunctie.

Iphone 6 nieuwe app scoreboard

Stopwatch

Registreer de tijd van de ene naar de andere SmartGoal of te tijd nadat er door een x aantal goals is gescoord met de stopwatchfunctie.

Iphone 6 nieuwe app stopwatch

Resultaten

Bekijk voorgaande resultaten en verwijder ze indien deze incorrect of verouderd zijn. Houdt de prestaties van je spelers bij met de resultatenfunctie.

Iphone 6 nieuwe results

De SmartApp

Meet je tijden, sla je scores op en vergelijk ze. Dit en meer kan allemaal in een handomdraai met de gratis SmartGoals app voor zowel IOS als Android.

Controls

Bedien de SmartGoals.
Stel een tijdsdruk in of juist een vertraging. Leer wat je allemaal kan controleren door het onderstaande filmpje te bekijken.

Scorebord

Tel automatisch de scores van spelers of teams in allerlei oefeningen met de scorebordfunctie.  Welk team haalt de hoogste score vandaag?

Stopwatch

Registreer de tijd tussen SmartGoals. Handig voor sprint en wendbaarheidstesten. Kom er achter waar spelers nog kunnen verbeteren en vergelijk de resultaten. Tussentijden en Eindtijden.

Resultaten

Sla resultaten op, geef ze een naam en vergelijk ze met jezelf of met anderen. Houd de prestaties van je spelers bij met de resultatenfunctie.

Oefenstof Database

Toegang tot meer dan 100 verfilmde oefeningen voor diverse sporten: voetbal, hockey, fitness, fysiotherapie en bewegingsonderwijs.